KORPI Guesthouse

Korven rauhaa vuoden ympäri

Tervetuloa rauhoittumaan ja lataamaan akkuja Korpi Guesthouseen. Valitse mieleisesi yhden hengen huoneista aina 5 hengen perhehuoneisiin asti. Tervetuloa Korpeen – Saimaan ääreen.

Katsele huoneita ja varaa / View rooms and book

Päärakennuksessa on 10 retroa, mutta rakkautta huokuvaa huonetta, joissa kolmessa huoneessa on omat kylpyhuoneet sekä yhdessä perhehuoneessa myös pieni keittiö. Muissa huoneissa jaettavat kylpyhuonetilat.

Lisärakennuksessa, Korpi Bistron vastapäätä, on 22 modernimpaa huonetta, joissa pääosin on jaettavat kylpyhuonetilat. Guesthousen puolella on pääosin kahden hengen huoneita ja yksi kolmen hengen huone. Molemmissa rakennuksissa on saunatilat asiakaskäyttöön.

Varaukset ja tiedustelut

Soita numeroon 029 309 3990 tai laita sähköpostia

Service also in English.

Katsele huoneita ja varaa / View rooms and book

 

Check-in

Saapuessasi KORPI Bistron aukioloaikojen ulkopuolella soitathan meille ennen saapumistasi numeroon 029 309 3990, saat yhteysnumerostamme lisätietoja avaimen noudosta.

Myöhäinen saapuminen klo 18:00 jälkeen varmistetaan ennakkomaksulla tai kortilla.

Check-in on talvikaudella Maitolaituri Kahvila & Puodissa osoitteessa Enonkoskentie 11 T.

 

Check-out 

Uloskirjautuminen tapahtuu klo 11:00. Vastaanoton ollessa suljettuna, voit jättää avaimet huoneeseesi tai viedä ne Maitolaiturille.

 

Aamiainen

Herkullinen aamiainen on katettuna Maitolaiturilla joka aamu klo 8:00-10:00. Aamiainen kuuluu jokaisen yöpymisen hintaan. Maitolaituri sijaitsee n. 300m Korpi Bistrosta / Guesthousesta, osoitteessa Enonkoskentie 11T. Ilmoitathan etukäteen, jos tarvitset aikaisemman aamiaisen.

 

Sauna

Guesthousen sauna lämmitetään joka päivä. Voit myös ilmoittaa meille toiveesi saunan lämmitysajasta, jos esimerkiksi saavut myöhään ja haluat käydä saunomassa saavuttuasi.

 

Aktiviteetit

Voit hyödyntää Enonkosken kylän liikuntapalveluja, kuten kuntosalia sekä muita paikallisten yrittäjien palveluita. SUP-laudat, fat-biket, kanoottiretket, retket Kolovedelle… Kysy lisätietoja yhteysnumerostamme 029 309 3990.

 Tutustu myös blogi-kirjoitukseemme aktiviteeteista ja inspiroidu! 

Lämpimästi tervetuloa majoittumaan Korpeen – Saimaan ääreen.