Puodissamme sekä verkkokaupassamme on Etelä-Savon monipuolisin valikoima suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja lisäaineettomia kehonhoito- ja terveystuotteita. Täältä saat myös ympäristöystävälliset pyykkietikat ja kodinpesuaineet sekä lahjatavarat.

Kaurilan Sauna: luonnonkosmetiikkaa ja saunatuotteita

 

Kaurilan saunan käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka ja saunatuotteet ovat ekologisia ja eettisiä. Shampoot ja saippuat hoitavat ihoa hellästi ja ovat riittoisia käytössä. Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja niistä löytyy paljon vaihtoehtoja myös vegaaneille ja hajusteherkille. Valikoimassa on luonnondeodorantteja, suolasaippuoita, kasvisöljyistä valmistettuja palashampoita, hiushoitoaineita ja ihonhoitotuotteita sekä löylytuoksuja. Tutustu myös pellavaisiin pyyheliinoja ja pitsikynttilöihin.

Kaurilan saunan tuotteet verkkokaupassamme täällä

Saaren taika: luonnon eteerisiä öljyjä herkkäihoisille

 

Lähes kaikki Saaren Taian tuotteet soveltuvat herkkäihoisille sekä iho-ongelmista, kuten ekseemasta, ihottumasta, psoriasiksesta ja atopiasta kärsiville. Tuotteet sisältävät puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita sertifioiduilta toimittajilta. Niissä ei ole kemiallisia jäänteitä, jotka voivat ärsyttää ihoa.  Tarjolla on ihovoiteita, luonnondeodorantteja ja saippuoita.   Luonnon eteerisiä öljyjä käytetään myös  pyykkietikoissa sekä imurointipuutereissa, joilla voi raikastaa kodin tekstiilit ja imuroida ne sitten pois.

Saaren tai'an tuotteet verkkokaupassamme täällä

Saunan 7 salaisuutta: kehonhoitotuotteita luonnosta

Saunan 7 salaisuutta -tuoteperheeseen kuuluu puhtaita ja luomulaatuisia kehonhoitotuotteita.  Tarjolla on terva-, turve-, koivu- ja ruusushampoita ja samoista raaka-aineista tehtyjä saippuoita. Lisäksi saatavilla on löylytervaa sekä yrtti- ja tervavoiteita iholle ja hiuksille saunan jälkeen. Valikoimassa on myös kukkaisvettä, yrttiteetä ja yrttihunajaa.

Saaren 7 salaisuutta-tuotteet verkkokaupassamme täällä

Ole hyvä: kodin ja vartalon luonnonmukaisia pesuaineita

 

Ole Hyvä-tuoteperhe tarjoaa suuren valikoiman luonnollisia kodin ja vartalon pesuaineita. Pesuaineiden korkealaatuiset raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, täysin biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaanisia. Tarjolla on pyykkietikkaa ja kodinpesuaineita (pyykki, astiat, saniteettitilat), joiden miedot tuoksut, kuten sitrus, mänty ja villiruusu, ovat aidoista luonnon eteerisistä öljyistä.

Shamppoissa ja hiustenhoitoaineissa on käytetty mm. kanervaa, hillaa,  mesiangervoa, nokkosta, raparperia, turvetta ja mäntyä,  suihkugeeleissä villiruusua, minttua ja herukkaa, käsienperusnesteessä mm. seljankukkaa. Ole Hyvä-pesuaineet sisältävät vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita.

Ole hyvä-tuotteet verkkokaupassamme täällä

Polar Nutrition: metsän makuja ksylitolitableteissa

 

Polar Nutritionin täysksylitolitableteissa voi maistaa aidot metsän maut. Tarjolla on mansikkaa, mustikkaa, tyrniä ja pakuria. Pakurikääpä on ylivertainen antioksidanttien lähde. Hienonnettu pakuri uutetaan käyttämällä ainutlaatuista sirkulointi-menetelmää, jolloin valmiiseen tablettiin tulevaan jauheeseen jää jäljelle kaikki kehoon liukenevat ainesosat.

Tableteissa ei käytetä keinotekoisia maku- tai väriaineita vaan aitoja luonnonuutteita.  Yhden tabletin uutepitoisuus on jopa 10–15 % ja täysksylitolipitoisuus 82–87 %. Koivuista ja lehtipuista valmistettu ksylitoli estää reikiä aiheuttavien bakteerien kasvua ja toimintaa.

Tabletit ovat vegaanisia, koska liivatetta ei käytetä valmistukseen.

Polar Nutrition-tuotteet verkkokaupassamme täällä

Virtasalmen Viljatuote: gluteenittomia jauhotuotteita

 

Gluteeni vältetään karsimalla ruokavaliosta vehnä ohra ja ruis. Virtasalmen Viljatuotteen tuotantotilat ovat vain gluteenittomien tuotteiden valmistukseen ja kaikki tuotteet ovat luonnostaan gluteenittomia. Vehnätärkkelystä eikä eläinperäisiä ainesosia käytetä.  Lisäksi tuotteissa ei käytetä säilöntä- tai lisäaineita.  Saatavilla on jauhoja seuraavista raaka-aineista: tattari, kaura, hirssi, psyllium (ratamon siemenkuorista tehty jauho, joilla tehdään sitko), pellava, riisi, maissi ja tef -täysjyväjauhot (hirssin sukuinen heinäkasvi). Valikoimassa on myös jauhoseosperhe, joka sisältää kahdeksan erilaista ja maukasta jauhoseosta.

Virtasalmen Vijatuotteen tuotteet verkkokaupassamme täällä

 

Metkatuote: kahvia, teetä ja makeisia lahjatavarasarjoissa

Muotoilija Minna-Mari Meriläisen tuotemerkki panostaa suomalaiseen maaseutuhenkiseen tunnelmaan. Tee, kahvi ja makeiset pakataan ihastuttaviin purkkeihin ja täyttöpusseihin. Metkatuotteen käyttö- ja lahjatavarasarjan tuotteissa on omaperäinen kuviointi, iloisuus ja värikkyys. Kahveista, teestä ja makeisista löytyy runsaasti eri makuvaihtoehtoja ja sesonkisarjoja.

Kahvien raaka-aineena on tummapaahtoinen, pehmeä arabica -kahvi, joka on maustettu tarkoin valituilla luontaisilla aromeilla. Teet ovat maustettu hedelmillä ja marjoilla. Teevalikoimassa on sopivia vaihtoehtoja vihreästä mustaan teehen ja myös kofeiinittomiin vaihtoehtoihin. Tarjolla on myös tusina erilaista sokerimakeista, joissa ei ole keinotekoisia lisäaineita. Käsintehdyissä perinnekaramelleissa on käytetty vain marjajauheita tai luontaisia aromeja.

Metkatuotteen tuotteet verkkokaupassamme täällä

Tom Ojanperän pläkkipeltituotteet

 

Suomen ainoa pläkkipeltitaiteilija Tom Ojanperä saa taiteiltua pläkkipellistä monenlaisia kauniita ja käytännöllisiä esineitä oman kodin koristukseksi tai lahjaksi. Laiturilan valikoimassa on piparimuotteja eri eläinaihein, onpa mukana jopa saimaannorppa. Ojanperä alkoi vuonna 2010 valmistaa pläkki- ja peltituotteita Kokkolassa. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä,  perinteisiä pläkkisepän menetelmiä käyttäen.

Tom Ojanperän tuotteet verkkokaupassamme täällä